Selv om det begynner å gå mot høst, er det fortsatt ikke for sent å komme i gang med et lite hageprosjekt. Kanskje du mangler oppbevaringsplass, og derfor har lyst å bygge et lite hageskur? Alternativt vil du kanskje lage et enkelt anneks, der du kan sitte under tak når det begynner å bli litt kjøligere i luften. Hvis du vurderer et slikt prosjekt, kan det være fornuftig å se nærmere på smarte tak i plast.

Et robust og enkelt materiale

Det finnes mange ulike plasttak å velge mellom på markedet. Hvis du er på jakt etter et tak som kan brukes til mange ulike bygg, kan et Rodena termotak være midt i blinken. Dette taket er, som kommer frem av navnet, isolerende – noe som kan være praktisk også i enklere anneks og små bygg. De isolerende egenskapene handler ikke bare om å spare energi i oppvarmede bygg, men også om å skape mer behagelig temperatur under taket.

Takplatene leveres i en rekke ulike dimensjoner, noe som ofte gjør det mulig å finne en størrelse som du kan bruke med svært begrensede tilpasninger. Det gjør jobben enkel, selv om det også er uproblematisk å kutte og skjære til takplater i plast.

Mange ulike tykkelser og farger

Plasttak leveres også i en rekke ulike dimensjoner når det gjelder tykkelse. For eksempel kan du velge et termotak som er hele 55 mm tykt, noe som også gjør det ekstra robust og isolerende. Det er altså mulig å tilpasse tykkelsen til akkurat det behovet du har.

I tillegg er det også mulig å velge mellom diskre opalfargede plater og mer spennende alternativer med for eksempel en overflate med bronsetoner. Et slikt tak kan være en ekstra flott kontrast til mange andre materialer, så her finnes det virkelig mange muligheter når det gjelder å skape et uttrykk som er virkelig unikt.

Leave a comment