Høyt rentenivå og stigende priser har ført til at mange nordmenn utsetter større oppussingsprosjekter, samtidig er det viktig ikke å vente med nødvendig vedlikehold. Å skifte ut eldre utette vinduer er et godt eksempel på en jobb som gir avkastning på både kort og lang sikt, derfor er det fornuftig å få gjort slike utbedringer så raskt som mulig når økonomien tillater det. Montering eller bytte av vinduer er en kompleks prosess, og det kan være smart å velge en pakkeløsning.

En kompleks jobb med mange momenter

En profesjonell VELUX takvindu montering dreier seg ikke bare om å fjerne det gamle vinduet og spikre på plass det nye. Det er åpenbart svært viktig at vinduet monteres slik at det er helt tett rundt, og at det monteres riktig mot de ulike lagene i taket eller veggen. Alle boliger er unike, og det kan også være behov for å skifte ut enkelte deler rundt vinduet.

For en amatør kan denne oppgaven være svært utfordrende, og det er lite heldig å stå fast midt i uten å vite hva som er neste trinn. Dessuten er det heller ikke noen god følelse å være usikker på om vinduet er montert riktig. Hvis du velger en komplett pakke med montering, trenger du ikke å være urolig for verken overraskelser underveis eller problemer i etterkant. Leverandøren VELUX har tilknyttet seg profesjonelle tredjeparter, som gjennomgår grundig opplæring og kursing i både produkter og montering.

En profesjonell montør gjør jobben raskt og trygt

Det vil helt åpenbart koste noen kroner mer å la en profesjonell montør bytte vinduer sammenlignet med å gjøre jobben selv. Dessuten finnes det mange lite seriøse aktører som tilbyr rimelige håndverkertjenester. I den forbindelse er det viktig å huske på to aspekter:

  • Hvis du prøver deg på å bytte vinduer selv, er fallhøyden bokstavelig talt høy. Uten riktig utstyr og kompetanse kan det være svært farlig å arbeide i høyden. I tillegg vil det uten unntak ta lengre tid sammenlignet med hvis en profesjonell montør tar seg av jobben.
  • Hvis du betaler en useriøs håndverker for å prøve seg på jobben, kan du i verste fall stå ansvarlig for uhell og skader. Det kan bli svært kostbart.

Med en profesjonell montør får du fullstendig forutsigbarhet, inkludert en fast pris på hele jobben. Da kan du bruke tiden din på hyggeligere ting, noe som også har en verdi i seg selv.

Leave a comment