Tuesday, April 16, 2024

Ekstatisk nytelse for ett par lapper

Dildoer er i vinden som aldri før. Rettere sagt så er oppmerksomheten rundt kvinners orgasme blitt satt på dagsorden. Kvinner kjøper også dildoer som aldri før, men også menn og alle typer kjønn i dag.

Er man helt nybegynner så skal man ikke fortvile. Det vil garantert bli en god opplevelse. Man kan starte med de billigste – og prøve seg fram til himmelske gleder, som de dildoene som er best i test. Kjøp en dildo for under 200 kroner.

Få dobbel nytelse

En rosa dobbel dildo har en tynn og en tykk ende, hver utformet som vakre peniser i full vigør. Den totale lengden er målt til 30 cm, altså nok å boltre seg med. Denne koster kun 149 kroner.

Rød dildo

Denne dildoen fordrer til å stå på huk for å fylle seg helt opp. Den er nemlig 17 cm lang og har 14 cm omkrets. Denne enorme kjempen kan suges fast til et bord eller rett på gulvet. Hele pakken koster kun 169 kroner.

Kom sprut

En dildo skal være lik den ekte varen som du kanskje lengter etter. Men med denne dildoen får du også den spruten du fortjener. Du kan jo fylle den med sjokoladesaus for den saks skyld. Om du liker sjokolade da. Koster kun 179 kroner.

Vil du ha et missil?

Noen vil leke for å utvide grensene, bokstavelig talt. En missil av denne sorten er 20 cm i omkrets og brukes av mange for å forberede seg på analsex. Den er spiss i enden og blir deretter bredere og bredere. Lek deg kåt for kun 195 kroner.

En afrikansk venn

Ja, for de fleste ønsker seg en stor stake på de rette stedene. Denne gigantiske dildoen har målene 23 cm. Med et naturtro penishode får man garantert lyst på den overalt. Denne avslutter vår kåring av billige dildoer for under 200 kroner.

Leave a comment