I Norge har vi opplevd usedvanlige høye strømpriser hittil i år, derfor er vi alle er vel ute etter gode muligheter til å spare litt penger på strømregningen? Det er jo tross alt naturlig, regningene kommer inn hver eneste måned, og det føles som det blir dyrere og dyrere for hver måned. På sommeren er det jo greit nok, strøm er ikke så dyrt da, men det er spesielt om vinteren som kan være vesentlig dyrere for mange. Da ser man gjerne at både strømprisene er høyere, samt at man har et betraktelig høyere forbruk. Spesielt her i Norge hvor vi har så kalde vintre, at det rett og slett er nødvendig å bruke mye strøm for å holde varmen. I tillegg har også inntoget av el-biler i de norske hjem, gjort at strømforbruket øker. Derfor er det å se etter måter å redusere strømregningen på veldig lurt.

Det er imidlertid mange strømleverandører å velge mellom. Ta bare en titt på GNP Energy som et eksempel, det er et nordisk strømselskap med hovedkontor i Sandefjord.

Det er kanskje ikke det største selskapet, men de leverer strøm til bedrifter og husholdningskunder både i Norge, Sverige, Finland og Danmark. GNP Energy er opptatt av god kundeservice og finne løsninger som dekker nettopp ditt behov, noe som sannsynligvis er en stor grunn til deres suksess. Dette er viktig for mange, fordi man kanskje føler at de større selskapene ikke behøver å tilpasse seg like mye til hva kunden faktisk er ute etter. Det gjør selskap som GNP Energy, de tilpasser seg kundenes behov og ønsker ved å tilby mange ulike avtaler. Selv om GNP Energy er et relativt lite strømselskap så ønsker de å ha de mest fornøyde kundene i strømbransjen.

Fordeler ved å bytte strømleverandør i dag

I jakten på ny strømleverandør kan det lønne seg å finne en leverandør som har flere gode produkter. På denne måten kan du få en god oversikt over hvilket produkt som passer ditt strømforbruk best. Med store prissvingninger kan det også være en ide å se etter et produkt med pristak, hos GNP Energy har mange av kundene hatt store besparelser hittil i år som følge av en høy strømpris, og hvor prisene ikke har oversteget pristaket i perioden.

En annen faktor som kan være greit å sjekke er om det er om du har mulighet til å få nettleien på samme faktura som strømregningen. På denne måten får du alt på en faktura, både strøm og nettleie, og ikke minst god kontroll på dine totale strømkostnader.

Dersom du er nøye med å finne et godt alternativ, så vil du fort finne ut at det er mange gode leverandører der ute. Forsøk å fokusere på dine behov og vilkårene i avtalen. For eksempel om du vil ha en spotprisavtale, eller om du er mer opptatt av forutsigbarhet og faste kostnader, så kan dette løses gjennom en fastprisavtale eller et pristak som gir deg forutsigbarhet mot perioder med høye priser.

Om du tenker på miljøet kan du velge leverandører som tilbyr deg opprinnelsesgarantier og strøm fra fornybare kilder. På denne måten sikrer du at den strømmen som du forbruker blir produsert fra fornybare kilder, som norsk vannkraft.

Når du finner et produkt som passer til ditt behov, kan du bytte leverandør, helt gratis, og det med en gang.

Så det kan med andre ord lønne seg å bytte strømleverandør i dag. Hos GNP Energy gjør de strøm enkelt for deg!