Enten om du renoverer, bygger på, eller bygger fra scratch, vil denne guiden ta for seg 3 gode tips du kan følge når du skal designe nytt baderom. Før du går ut for å kjøpe ditt nye baderom, er det lurt å gjøre litt planlegging først. Nedenfor er 3 tips som vil hjelpe deg i gang med planleggingen.

1. Hvem kommer til å bruke rommet?

En av de viktigste faktorene når du planlegger et nytt baderom er hvem som kommer til å bruke rommet mest. Et baderom for én eller to voksne har forskjellige krav enn et baderom for hele familien.

2. Riktig planløsning

Det første du bør bestemme deg for når du designer ditt nye baderom, er rommets planløsning. Det er ikke noe problem å beholde rommets gamle oppsett dersom du liker det. Dette kan potensielt spare deg for ekstra kostnader i håndverkerarbeid. Om du derimot ønsker å endre rommets løsning kan det være lurt å forhøre deg med en ekspert. En ekspert kan gi deg gode råd og kan potensielt spare deg mye penger i dyrebare feil.

3. Baderommets belysning

Når du har funnet ut av rommets planløsning, kan du begynne å planlegge rommets belysning. Ta i betraktning eventuelle ting du ønsker å fremheve i rommet, i tillegg til det naturlige lyset som kommer inn i rommet. En kombinasjon av downlights for generell bakgrunnsbelysning, lys over speilene og spotlys fungerer bra.

Søker du inspirasjon til ditt nye baderom?

For god inspirasjon og gode tips til ditt nye baderom, kan du besøke dansani.no. På dansani.no kan du lese deg opp på dagens trender for baderomsdesign. De gjør det enkelt og inspirerende å innrede rommet med vakre, gjennomtenkte og funksjonelle løsninger. Klikk her for inspirasjon til ditt nye baderom.

Leave a comment