Det å kjøpe en leilighet er en stor økonomisk forpliktelse, men det kan være noe annet også. Det kan være noe du tjener penger på, eller sparer penger på. Det gjelder også om du ikke har penger akkurat nå, fordi du kan alltids gå til Primebanks.org, som samler en rekke tilbud for deg, så du kan låne penger. Du kan låne akkurat det du trenger for å kjøpe leiligheten, og så lenge du har litt kapital selv så kan du kjøpe en leilighet og leie den ut. Av leia kan du betale tilbake både lånet, samtidig som det blir penger igjen for deg, som du tjener på. Det er dog en viss risiko ved det i at du er nødt til å finne noen som leier, men med tanke på hvordan boligmarkedet ser ut bør ikke det være noe stort problem.

Rentene blir betalt av seg selv

Gjort på denne måten så kommer er det lite å bekymre seg over, så lenge du har leietager. Lån penger for å tjene penger, høres kanskje litt selvmotsigende ut, men ser man på det slik vi har presentert så er det jo faktisk sant.

Primebanks er som sagt en side som sammenligner lånetilbud for deg fra ulike långivere på nettet, hvor du for eksempel kan få et slikt tilbud: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr. Visse långivere har en grense på opp til 600 000 kroner på summen du kan låne, og da er det ikke langt opp til en leilighet du kan tjene litt penger på. Det er i det minste verdt et forsøk, og om det ikke skulle gå så bra kan du jo alltids selge leiligheten, få pengene dine tilbake og betale lånet umiddelbart. Det er ikke verre enn det.